+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

Virtual Sales Support

 

Virtual Sales Support biedt verkoopondersteuning aan zakelijke dienstverleners.

Ik help ondernemers die focussen op zakelijke dienstverlening door verkopen gemakkelijker voor ze te maken. Ik initieer zakelijke relaties, faciliteer introducties en help ze bij het managen van deze relaties.

Als ondernemer, is het proces van het organiseren van afspraken met prospects en klanten en het onderhouden van je zakelijke relaties vaak tijdrovend. Meestal wordt het iets dat je er ‘bij doet’ op het moment dat je net even tijd hebt. Mijn focus ligt op het overnemen van deze taken voor jou, zodat jij je kan richten op het daadwerkelijke face-to-face contact met je prospects en klanten. Momenteel bied ik als nieuwe dienst Business Development Coaching aan, waar ik ondernemers coach op het gebied van zakelijk relatiebeheer en B2B acquisitie.

Door mijn Bachelor Commerciële Economie en Master Bedrijfskunde, in combinatie met meer dan 20 jaar ervaring in Sales Support en Business Development, ben ik de perfecte sparringpartner voor ambitieuze ondernemers op het gebied van Business Development & Sales Support.

Ik werk samen met ambitieuze zakelijke dienstverleners in de Benelux en bied mijn diensten aan in het Nederlands en Engels.

Nadere informatie: www.virtualsalessupport.nl