+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

Spikes Fotografie

 

Spike van der Steen

24/7 als professioneel fotograaf actief in de emotie branche.

Er worden door Spike met name mensen in beeld gebracht op een integere manier tijdens emotionele gebeurtenissen zoals een uitvaart of afscheidsdienst/viering. De meest in het oog springende beelden van de door Spike gemaakte reportage worden in een fraai album gevat wat het erg toegankelijk maakt om de herinnering levend te houden. Ook is Spike als fotograaf actief voor de stichting Make a Memory waar van kinderen van 23 weken tot 16 jaar door hem beeldherinneringen worden gemaakt voor, tijdens of kort na het overlijden.

Bij Spikes Fotografie kan je tevens terecht voor het nabewerken van oude foto’s t.b.v. een eventuele presentatie tijdens de afscheid c.q. uitvaartdienst. De presentaties kunnen ook worden verzorgd. Met of zonder muziek. Deze presentaties worden door alle uitvaartondernemingen in Nederland geaccepteerd.

Ook kan een dergelijke nabewerkte foto door Spikes Fotografie worden geprint op duurzaam materiaal om op of voor de kist te zetten. Er wordt dan altijd een standaard bijgeleverd. Dat is pas ‘ontzorgen’.

www.spikesfotografie.nl
info@spikesfotografie.nl
06-11297635

De waarde van mijn foto’s zitten in het resultaat, niet in de uren. “Verdriet is betraande liefde”