+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

Quest Medica

 

Ellen pakt pas iets aan, als ze er Echt achter staat!

Al sinds 2006 is Ellen Metgod eigenaar van h.r.met BV. In de naam zit HR verweven en dat is ook wat zij doen. HR-werkzaamheden voor verschillende bedrijven, organisaties en individuen. Bedrijven lijkt een logisch verhaal, maar organisaties en individuen? Ja ook die 2 laatste. In het midden van het land trainen wij een ondernemingsraad van een bedrijf, die valt bij ons onder de categorie organisatie. Het verschil tussen het bijstaan van de werkgever of de werknemer is qua standpunt niet zoveel anders. Beide willen bij een conflict geholpen worden en zich juridisch geen buil vallen. We kennen het klappen van de zweep en vooral ook de insteek van de persoon aan de andere kant van de tafel. Een werknemer is voor ons een individu die wij helpen bij het oplossen van het probleem met zijn werkgever. Dat is wat wij doen en daar staat Ellen helemaal achter.

Ellen heeft geen kinderen, maar tot voor kort waren haar honden haar kinderen. 2 bordeaux dogs is veel hond!! Chinnie was er eerst en daarna kwam Sam. De gemiddelde leeftijd van een bordeaux dog is 6 jaar. Dit heeft Sam precies gehaald. Chinnie daarentegen was een taaie. Pas op 9,5- jarige leeftijd begon deze oude dame te kwakkelen met haar gezondheid. De dierenarts gaf aan dat hij niets meer voor Chinnie kon doen, ze was immers oud en als gevolg daarvan versleten. Pijnstilling zodat ze de laatste periode van haar leven nog pijnloos door het leven kon stappen was de enige optie.  

Een medewerker van h.r.met was met zijn zoon ( Biotechnoloog) gestart met het ontwikkelen van CBD-olie. Chinnie was ons/zijn “proefkonijn”. Je doet op zo een moment alles om je kind/hond te helpen!

We zijn gestart met 1 druppeltje per dag en opgevoerd naar 2 maal daags 3 druppels . Pijnloos hebben we Chinnie haar leven nog 5 maanden kunnen verlengen, maar eens houdt het op.

Ellen: “Ik zag dat het werkte. Hier moesten we meer mee doen. Zoveel andere dieren konden wij ook helpen.”

Een nerveus paard blijkt na het toedienen van onze CBD-olie rustiger te worden en races te winnen. Onze CBD-olie bevat geen THC, het stofje dat je stoned en verslaafd maakt. Elke productie van de olie wordt (hierop) getest. Door de dopingcontrole van voornoemd paard is dit nog eens dubbel en dwars bewezen.

Oude honden krijgen een langdurige opleving. Honden met artrose gaan weer rennen en ook bij oud en nieuw zijn er honden geweest die door het vuurwerk heen buiten gewandeld hebben. Terwijl ze voorheen niet eens naar buiten durfde.

De overeenkomst tussen mens en dier is qua CBD-olie niet groot, voor beide heeft het dezelfde resultaten. Je kunt het gebruiken voor/tegen stres gerelateerde ziekten (migraine, epilepsie, angst, jeuk), maar ook artrose, reumatische aandoeningen enz. Het scala is groot. CBD-olie is geen medicijn, het is een biologisch voedingssupplement. Een overdosis kan er niet zijn, net als bij sommige vitaminen voert je lichaam het teveel gewoon af.

Kortom, dit is een product waar Ellen ECHT achter staat! Daarom gaat ze ervoor!

Nadere informatie: www.quest-medica.com