+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

WIE IS MT-Professional Devices B.V.

 

MT-Professional Devices BV, ook wel MT-PD genoemd is 100% en alleen gespecialiseerd in telefonie en dan met name het zorgdragen voor de telefonische bereikbaarheid van de onderneming maar zeker ook voor de medewerkers van de onderneming. MT-PD is ontstaan vanuit een technisch installatiebedrijf dat in 1984 is gestart. De PD staat voor Professional Devices, dit omdat ze alleen werkt met topmerken uit de branche. Wij mogen ons scharen onder de professionele topspelers op de zakelijke telefoniemarkt. Onze kracht ligt in het vertrouwen van u, de relatie. Een langdurige relatie, dat berust op vertrouwen, (technische)kennis en goed prijsbeleid.

De mensen binnen MT-PD. We beschrijven onze kernwaarden als Samenwerken, Plezier Maken en Normaal Doen. Dat vind je in ons bedrijf terug. Wij helpen onze klanten zoals we zelf ook geholpen willen worden. Adequaat, vakkundig en vriendelijk. Ons kantoor is gevestigd in Hoogeveen, en van daaruit werken we voor klanten door heel Nederland. MT-PD heeft een topstatus bij haar leveranciers.

DE CULTUUR

Wij hebben wel een winstdeling voor iedereen maar geen individuele bonussen. Het is mede hierdoor dat een extreem gevoel van samenwerken heerst binnen MT-PD.

Door deze samenwerking zullen er dan ook nooit vage beloftes naar u als relatie zijn maar altijd concrete en heldere adviezen.

Alle medewerkers hebben een hoog WIJ gevoel en gaan waar nodig toch even door met hun werk om de klant tevreden te stellen. De mensen binnen (waaronder de planners) dragen zorg voor de harde werkers en proberen een werkdag van 08.00 en 17.00 uur te laten verlopen, familie en vrienden willen we ook tevreden houden.

De servicegraad (24/7) is binnen MT-PD hoog.

MT-PD – UW PARTNER VAN HET JUISTE FORMAAT

MT-PD heeft een innovatieve full service telecommunicatieplatform, 6x redundant uitgevoerd, met een landelijk dekking. Wij investeren zowel in technologie als in mensen, omdat wij vinden dat beide elementen vitaal zijn voor een succesvolle mix van betrouwbaarheid, gedegen kennis en een flexibele organisatie.

Bij MT-PD bent u een relatie met een naam.

EEN GOEDE SAMENWERKING

MT-PD biedt vanuit het haar communicatieplatform een compleet portfolio aan hoogwaardige telecomdiensten op het gebied van VoIP, mobiel en hosting. Alle diensten zijn modulair opgebouwd , waardoor altijd de best passende oplossing kan worden gerealiseerd. MT-PD levert de diensten rechtsreeks aan u als eindklant maar ook via het indirecte kanaal in samenwerking met haar IT partners en de partner die u zelf heeft met de nodige IT kennis.

Wij zijn ervan overtuigd dat een langdurige relatie met u als klant de sleutel is tot gezamenlijk succes. Om deze reden wordt er per relatie een account team samengesteld. Dit betekent: één aanspreekpunt voor de totale dienstverlening op het gebied van telecommunicatie. De directe aanspreekpunten en de platte organisatie die MT-PD kenmerken, gecombineerd met het hoogwaardige en uitgebreide portfolio, zorgen voor een relatie waar u allen jaren uiterst tevreden over zal zijn.

nadere informatie: www.mt-pd.nl