+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

L&N Document Solutions

 

L&N Document Solutions biedt niet alleen vakmanschap op het gebied van printers, scanners, plotters en multifunctionele machines, maar heeft ook actuele kennis van geautomatiseerd beheer van uw documenten en optimalisatie van uw documentstromen.

Onze oplossingen zijn hét alternatief voor de traditionele manier van archiveren en digitaliseren en zullen u helpen tijd en geld te besparen. In een ondoorzichtige markt met vele aanbieders onderscheiden wij ons door ons unieke DNA: persoonlijk, flexibel, snel, 100% transparant en proactief.

Persoonlijk
Door onze platte organisatiestructuur kennen wij korte communicatielijnen en kunnen wij u snel en doeltreffend helpen. Geen lange wachttijden en snel weer operationeel. Wij kennen al onze klanten, zijn persoonlijk betrokken en komen onze afspraken altijd na.

Flexibel
U kunt bij ons kiezen voor koop of huur. Als tijdens de contractperiode uw afdrukvolume onverwacht stijgt of daalt is het mogelijk uw servicecontract kosteloos naar boven of beneden aan te passen.

Snel
Goede service en snelle oplossingen staan bij ons centraal. Daarom werken wij met onze eigen technische dienst. Zo kunnen wij snel en adequaat reageren op mogelijke storingen. Wij zijn niet afhankelijk van dealer technici en kunnen u op deze wijze altijd 100% service verlenen.

100% Transparant
Heldere afspraken en zaken doen zonder verrassingen. Bij ons geen kleine lettertjes en onverwachte meerkosten. Wij rekenen huur en servicekosten zonder jaarlijkse indexering. Als u bij ons een contract afsluit dan weet u vooraf precies wat de kosten tijdens de gehele contractduur zullen zijn.

Proactief
Met ons unieke geautomatiseerde servicemanagementsysteem monitoren wij uw printerpark op afstand en bevoorraden wij proactief uw tonervoorraad. Bij eventuele storingen zijn wij uiterlijk de volgende werkdag ter plaatse. Zo blijven uw machines in topconditie en verhogen wij de kwaliteit en continuïteit van uw bedrijfsprocessen, zodat u ongestoord kunt blijven printen en scannen.

nadere informatie: www.lnprinting.nl