+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

Lida Min VerkeersOpleidingen (LMVO)

 

In Almere en Amsterdam
Voor je auto rijbewijs en rijangst begeleiding

Coaching
Een bijzondere autorijschool, omdat je tijdens de autorijlessen een minimum aan instructie krijgt en grotendeels lerend leren en persoonlijke coaching.

Leerling centraal
Autorijlessen zijn in verhouding met regulier onderwijs duur. Kies je voor Verkeersschool LMVO dan heb je meer waar voor je geld. Jij staat centraal tijdens de autorijlessen. Rijcoach en rijangst-coach Lida Min richt zich op wie jij bent en sluit aan op jouw niveau en leerstijl.

Vertrouwen
Bij aanvang van autorijlessen ontdek je hoe je met de krachten van de auto omgaat. Zodra je auto rijdt reageert de auto exact op wat jij doet. Je wordt je gewaar van de krachten van de auto en zo ontwikkel je vertrouwen met auto.

Stapsgewijs
De lessen bouwen zich op van makkelijk naar moeilijk. Je leert stapsgewijs keuzes maken. Lida Min draagt zorg voor een veilige omgeving waarbinnen je oefent. Het doel is in de eerste keer slagen voor je rijbewijs. Een bewijs voor het leven.

Fouten
Je oefent zo goed mogelijk èèn te zijn met de auto, je concentratie te houden op het verkeer en toch maak je fouten. En fouten maken mag, want het mooie van fouten maken is dat je er, meestal heel veel, van leert. Je maakt een stap vooruit naar een bewuste bestuurder.

Veiligheid
De krachtigste waarden van LMVO zijn kwaliteit en betrouwbaar. Gaat het voor jou om deze waarden en om de veiligheid van jou of je kind voor de rest van je leven, dan ben je bij autorijschool LMVO op de juiste plaats.

Rijangst
Volgens statistieken van het CBS zijn er één miljoen mensen in Nederland die last hebben van rijangst. Zoals angst bij het invoegen op de autosnelweg of lichte paniekaanval bij het tegemoetkomen van een tegenligger. Stel je dan maar eens voor dat je in alle rust en ontspannen achter het stuur dergelijke situaties met gemak aankunt.

Zelfvertrouwen
Je leert omgaan met je rijangst en deze te overwinnen. Je krijgt je rust, zelfvertrouwen en vooral plezier in het rijden terug.

Quote:
“Een veilige bestuurders mind is dat jij een veilige bestuurder bent” (Lida Min).

Nadere informatie: www.lmvo.nl