+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

Irma Pas grafisch ontwerp

 

Visitekaartje, website, banner of flyer laten maken?

 

Alles onder 1 dak, scherp geprijsd en toch persoonlijk.
Wil je dat jouw klanten je serieus nemen, zorg dan voor een professionele uitstraling. Je kunt een standaard visitekaartje of flyer laten maken bij een goedkope online drukker. Maar laat je daarmee zien wie je bent en wat je doet? Met een goed ontwerp creëer je een eigen stijl die écht uitstraalt wie je bent en wat je doet. Zelfs als je bedrijf groeit, kun je met een perfect uitgewerkt ontwerp jaren voort.

Ik ben Irma Pas en al ruim 30 jaar creatief-technisch DTP-er en grafisch vormgever. Het tekenen en het ontwerpen van creatieve uitingen zit in mijn bloed. Een logo straalt uit wie je bent en wat je doet. Daarom verplaats ik me helemaal in jouw bedrijf en klanten voordat ik je logo, visitekaartje, website, flyer of gelegenheidskaart maak. Je krijgt een professionele lay out, waarbij de beelden en belijning de kwaliteit uitstralen die je klanten van je verwachten. Je krijgt eerlijk advies waarbij jouw wensen het uitgangspunt zijn.

Complete huisstijl
Ik verwerk jouw uitstraling in alle uitingen. Iedere uiting moet afgestemd zijn op de functie en het doel. Dat bereik je niet met het kopiëren en plakken van je logo. Of je nu een flyer nodig hebt of toe bent aan een nieuwe website, ik maak er een geheel van. Zo herkennen je klanten je altijd, of ze nu online zijn of een kaart van je ontvangen. Alle producties onder 1 dak, dat werkt wel zo prettig en snel.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk eens naar mijn portfolio of neem contact met mij op.

Nadere informatie: www.irmapasgrafischontwerp.nl