+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

GreenWays

 

GreenWays electrische scooters is sinds 2015 (zakelijk) leider op de escooter markt. Wij zijn de enige aanbieder in Nederland en in Europa die levenslange* garantie geven op onze escooter en 5 jaar garantie* geven op onze RVS 64AH Lithium Ion accu! Zo wordt elektrisch rijden, zakelijk (en privé), écht duurzaam, zéér aantrekkelijk, leuk, betaalbaar.

Ons uniek concept bewijst al 5 jaar in de praktijk dat u met uw vervoer significant goedkoper uit bent. Heldere voorwaarden, geen kleine lettertjes, geen onverwachte kosten. De kostprijs per km zit gemiddeld op all-inn € 0,11 ct!

Één aanspreekpunt. Als het tóch voorkomt dat u stil komt te staan is er altijd iemand die u persoonlijk te woord staat en de snelst mogelijke oplossing biedt.

Flexibel, is onze middle name. Samen kijken we met u wat voor u het beste traject is wat aansluit bij uw behoefte. Dat kan zijn meerdere voertuigen op diverse locaties, tot op maat lease constructies.

Geen kleine lettertjes. Wij zijn 100% transparant. We houden van helderheid, concrete afspraken en vastgelegd in een duidelijk contract. Dit voorkomt naderhand veel ruis.

GreenWays electrische scooters,
de nieuwe (HOGE) standaard in elektrisch rijden!

 

Nadere informatie: www.greenwayselectrischescooters.nl