+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

DjimTech

DjimTech is het installatiebedrijf van de all-round. DjimTech verzorgt al tien jaar elektrotechnisch installatiewerk voor particulieren en bedrijven. Daarnaast is DjimTech uw leverancier van loodgieterswerk, gasinstallaties, verwarming en de plaatsing en het onderhoud van zonnepanelen.

De klanten van DjimTech zijn positief over de veelzijdigheid en kleinschaligheid van het bedrijf. Hierdoor kunnen alle denkbare combinaties van werkzaamheden worden gemaakt. Er wordt tot in detail gewerkt met een hoge mate van betrokkenheid en met het gemak van één aanspreekpunt.

DjimTech is 24 uur per dag paraat. Want storing betekent ongemak en stilstand. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, biedt DjimTech u een 24 uurs service. Voor zowel de particulier als voor het bedrijfsleven is dat een geruststellende gedachte. Wij dus staan altijd voor u klaar.

U kunt DjimTech ook inzetten om de voorbereiding van inbraakbeveiliging, ontruimingsinstallaties, brandbeveiliging en gecombineerde installaties aan te leggen. Een afspraak voor een werkbespreking en vrijblijvende offerte is snel gemaakt. Bel nú Leo Djimtche 06 34 738 255.

Uitvoerige informatie over de diensten van DjimTech vindt u op www.djimtech.nl

telefoon 06 347 382 55 of 06 147 959 92

e-mail: info@djimtech.nl