+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

​Creditdefence

 

Incasso
Als uw klanten u niet of niet tijdig betalen dan kan Creditdefence daarin een rol spelen door de openstaande vordering voor u te incasseren. We werken voor verschillende branches en door het gehele land. Ook vorderingen in België en Duitsland en Engeland kunnen we in behandeling nemen. We verzorgen incassotrajecten van B to B en B to C.

Basis van “No cure No pay”.
U betaalt dus geen incassoprovisie aan ons wanneer de debiteur niet heeft betaald. U betaalt bij ons geen abonnementsgeld of overige kosten. Als we succesvol zijn en de vordering is geïncasseerd dan betaalt u een fee aan ons van maximaal € 40,00 U betaalt dan ook slechts voor de door ons geleverde diensten. 

We hebben “respect “hoog in ons vaandel staan en debiteuren worden sociaal en op maatschappelijk verantwoorde wijze behandeld. Hierdoor wordt voorkomen dat de relatie tussen u en uw klant wordt verstoord. We houden dan ook zeker rekening met de goede naam van uw bedrijf. Onze handelwijze werkt want meerdere opdrachtgevers zijn in het verleden debiteur geweest

Ook bemiddelen we bij financiële geschillen tussen u en uw klant zodat vorderingen worden opgelost en afgewikkeld. Hiervoor maken we passende prijsafspraken met u.

Indien gewenst dan voeren wij een gerechtelijke incassotraject  in samenwerking met ons deurwaarders- en advocatenkantoor.

 

Nadere informatie: www.creditdefence.nl