+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

Cor Spronk, DGA mentor | spreker | visionair

 

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer uit Dronten met ruim 30 jaar ondernemerservaring. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Zelfkritisch en vaak onzeker, maar ook nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s.

Als DGA mentor is Cor niet oordelend. Hij vindt het van belang er voor hen te zijn. Dat doet hij op een natuurlijke manier. Niet geforceerd of aangeleerd. Cor wil vooral inspireren, helpen, zorgen dat je verder komt. Hij wil zijn eigen verhalen daarvoor inzetten.

Daarnaast is Cor goed in het zien van de stip aan de horizon. Een visionair. Daar heeft hij al veel ondernemers mee geholpen. Telkens weer vind hij, met de DGA, de “lol” terug in het ondernemen!

Als spreker is Cor een verhalenverteller. Op het podium is hij volledig in zijn element. Hij neemt zijn toehoorders mee en verteld verhalen die ontstaan zijn uit het leven. Bouwt een verhaal dusdanig op dat het publiek geboeid blijft. Hij vertelt met behulp van passende stiltes en spanningsbogen. Zijn doel is gehoord te worden en herkenning te krijgen, zodat de toehoorders er concreet iets mee kunnen. Met zijn informatieve en -goed in de praktijk te gebruiken- vertellingen is Cor dé spreker voor ondernemers.

Meer informatie:

Website: www.corspronk.nl
Podcast voor DGA’s: https://soundcloud.com/podcastvoordga