+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

Unieke zeilbelevenis voor jong en oud

 

Zeil- en Trouwschip Bounty, onderdeel van Allround Schepenverhuur Oxalex BV, is een prachtige traditionele 2-mast brigantijn waarbij u in de sfeer van toen met het comfort van nu teruggaat naar de historische VOC-tijd.

 

 

Van 1954 tot 1977 werd dit schip ingezet als viskotter op de Noordzee. Vanaf 2004 is zij omgebouwd tot luxe zeilschip met oog voor comfort, veiligheid en stabiliteit. Daarbij zijn de oorspronkelijke elementen bewaard gebleven. Dit dwars- getuigde schip behoort tot één van de mooiste schepen van Nederland en is tevens een unieke verschijning op de Nederlandse binnenwateren.

Passende arrangementen voor elke gelegenheid.
Dit schip is geschikt voor elke gelegenheid en biedt een gevarieerd aanbod zakelijke-, particuliere- en individuele vaartochten aan.

WKR vrije arrangementen:
Evenementen met een zakelijk, inhoudelijk en/of trainingsdoeleinde én een verplicht karakter vallen buiten de WKR. Evenals feestelijke evenementen vanuit een personeelsvereniging. Dit houdt dus in dat u er geen belasting over betaalt en dat het ook niet ten laste van uw vrije ruimte komt.

Zeilschip Bounty speelt hierop in door met een WKR vrije arrangement te komen. Naast de vergader arrangementen en klantendagen kunnen wij een teambuildingsactiviteit Brassen & Halzen aanbieden.

Precies wat u zoekt
Het sfeervol ingerichte schip leent zich uitstekend voor gezelschappen van 15 tot maximaal 50 personen. Bij een stilliggend evenement kunnen wij dit aantal zelfs uitbreiden tot 85 personen!

Dinercruise / restaurantschip
Benedendeks is een professionele keuken waarin chef-koks met verse duurzame producten de heerlijkste gerechten bereiden. Van luxe barbecue en diner tot diverse buffetten of kleine hapjes, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Naast de standaard menulijst bieden wij ook catering op maat. Naast het zeilen bieden we gedurende de wintermaanden Bounty stilliggend aan als exclusief restaurantschip voor groepen vanaf 15 personen. Voor het menu kunt u contact met ons opnemen.

Ruimte en gezelligheid, binnen en buiten
Het schip heeft een ruim dek om op te vertoeven, heerlijk relaxen op één van de acht loungekussens en te genieten van de elementen; zon, wind en water.

Gezellige bar
De gezellige centrale bar met rondom uitzicht over het water is een prima plek om te genieten van een hapje en een drankje. Benedendeks bevindt naast de modern ingerichte (normale) toiletten ook een garderobe. Vanuit de bar komt u via een trap naar beneden in een ruime en sfeervolle dans- en eetsalon.
Bekijk de interactieve rondleiding via de website

Onze muzikale omlijsting heeft al heel veel leuke themafeesten de revue laten passeren. Zoals bij voorbeeld een Tropical night, disco-, Jazz- of de bekende foute party’s. Tevens is het mogelijk om avond- en nachtarrangementen te voorzien van prachtige LED-verlichting.

Voor veel doeleinden inzetbaar
De compagnie salon kan voor vele doeleinden ingezet worden o.a. vergaderingen, presentaties, netwerk evenementen, workshops, teambuilding en managementtrainingen, familiediners etc.

Ook al is Bataviahaven in Lelystad haar thuishaven, zeilschip Bounty is uiteraard mobiel en kan ook vanuit andere havens vertrekken o.a.: Amsterdam, IJmuiden, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Stavoren, Urk en Kampen. Daar zijn overvaar kosten aan verbonden, dit gaat uiteraard in overleg.

Diverse individuele meezeil arrangementen
Vanaf de maanden april tot oktober organiseert Bounty opstapdagen waarbij u tegen gereduceerd tarief de sfeer aan boord kunt proeven. Een leuk uitstapje voor jong en oud. Voorbeelden; Unieke zeilbelevenis, Sunset Cruise, Netwerken en zeilen, Single cruises enz. Wilt u een promotionele opstap dag meevaren? Bekijk onze actuele meezeildagen agenda >>>

Trouwen op het water
Geef elkaar officieel het Jawoord in een onvergetelijke ceremonie, waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap” Er is een huwelijks voltrekking mogelijk vanuit verschillende gemeenten met een haven. Wij gaan met het bruidspaar op zoek naar elementen die passen bij hun sfeer en wensen.

Zeilschip Bounty is een officiële trouwlocatie voor de gemeentes Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad. In Amsterdam en Lelystad hebben wij de unieke mogelijkheid om al zeilend het huwelijk te voltrekken. Voor bruidsparen en gasten zonder zeebenen: vanuit Lelystad geven wij 100 % garantie dat mensen niet zeeziek worden tijdens het varen. Voor meer informatie zie: www.trouwschip.nl

Graag nodigen wij u geheel vrijblijvend uit voor een persoonlijke bezichtiging bij ons aan boord, waarbij wij uw ideeën en gedachten bespreken en wij direct de verschillende mogelijkheden met u kunnen doornemen.

Nadere informatie: www.zeilschipbounty.nl