+31633885050 info@zeepkistbuffet.nl

Boshuizen Advies

Marcel werkt al geruime tijd aan organisatieontwikkeling binnen het MKB. Hij hanteert een praktisch groeimodel waarmee ondernemers direct stappen kunnen zetten in een duurzame ontwikkeling van hun bedrijf. De ondersteuning is gericht op de uitvoering en meestal projectmatig. De aanpak is concreet, goed gepland, meetbaar en mensgericht. 

Structureren 
Ondernemen draait is ook inrichten en ordenen van uw organisatie. U neemt personeel aan en wilt alles goed voor ze regelen. En u wilt afspraken over de bewaking van kwaliteit, zowel van het product als van uw medewerkers. Wij helpen u met het borgen van kwaliteit. Dat doen we door het beschrijven van uw werkprocessen en door systeem aan te brengen in de dagelijkse praktijk. Hiermee heeft u de basis in huis voor gecontroleerde groei. 

Organiseren 
Soms lijkt het alsof de organisatie piept en kraakt. Medewerkers mopperen over te hoge werkdruk en over wie nu precies wat doet. Tijd voor actie, tijd voor efficiency. Maar hoe? Hoe kunt u versnellen, kosten verlagen en uw rendement verhogen met hetzelfde aantal mensen? Tijd voor overzicht. Boshuizen Advies maakt uw bedrijfsprocessen transparant en efficiënt. Het resultaat: hetzelfde team doet meer met minder kosten. 

Professionaliseren 
Hoe krijg ik de feiten en cijfers van mijn organisatie goed op het netvlies? Goede managementinformatie is het sleutelwoord: u heeft die input nodig als basis voor beleidsbeslissingen in de toekomst. Boshuizen Advies helpt u met het benoemen van variabelen en waarden. 

Positioneren 
U heeft een prima team aan boord, plannen voor morgen zijn er volop. Tijd om de organisatie op de kaart te zetten. U heeft behoefte aan marketing, aan een stevige positionering. De organisatie verdient het om te blijven innoveren. Boshuizen Advies helpt u met een gedegen lange termijnvisie. Zo kunt u goed laten zien waarin u sterk en uniek bent. Ook met nieuwe bedrijfsactiviteiten aan de horizon.

Kennismaken of meer informatie? Bel Marcel via 0655191896
Kijk voor zijn ervaring naar https://www.linkedin.com/in/marcelboshuizen/